Perhe Ortegas

Perhe Ortegas

Puiden historia on meidän historiaamme  ja juuret ovat meidän juuremme, toteaa perheen isä Marcelo Ortegas

Deortegas-luomu ekstra-neitsytoliiviöljyt ovat raikkaita , herkkiä ja syntyneet  ideoiden ja unelmien sekoituksesta, kovasta työstä ja syvästä arvostuksesta  maata ja sen antimia kohtaan. 

Deortegas-perhe on ollut viljelijöitä jo monen sukupolven ajan ja viimeisten 30 vuoden aikana viljellyt  luomu oliiveja perinteisellä ei-intensiivisellä tavalla. Yli 10 vuotta sitten perustimme oman  oliiviöljy tehtaan ja sitä kautta  olemme löytäneet oliivein syvemmän olemuksen, kertoo Rafaela.

Deortegasin perhe - Gourmet-herkut.fiVuonna 2008 Marcelo ja Rafaela Ortega perustivat  oman öljytehtaan, tavoitteenaan tuottaa korkealaatuista herkullista orgaanista ekstra-neitsytoliiviöljyä ja viljellä ja tuottaa sitä perinteisellä tavalla mahdollisimman hyvin luontoa kunnioittaen.

Olemme toinen sukupolvi joka suhtautuu hyvin  intohimoisesti viljelyyn ja öljyjen tuottamiseen. Olemme nähneet puiden kasvavan jo lapsuudessamme ja haluamme huolehtia puiden antamista. Puiden historia on yhtä meidän historiamme kanssa kertovat perheen tyttäret Marta ja Laura. 

170 hehtaarilla perinteisesti viljeltyä orgaanista maata perhe hoitaa 33 000 kaiken ikäisiä oliivipuita. Kolme aluetta (kaksi kastelematonta ja yksi kasteltu) ovat istutettu kaikki perinteiseen ei-intensiiviseen 8x7-metriseen kuvioon.

Tässä  auringon ja Välimeren ilmastossa viljellään vertaansa vailla olevia viittä lajiketta; Arbequina-, Picual-, Cornicabra-  Hojiblanca- ja Frantoio hedelmiä.


Aikaisemmat postaukset Uudemmat postaukset