Blogi

Erään tuoteperheen matka ihastuksesta kaupan hyllylle!

Erään tuoteperheen matka ihastuksesta kaupan hyllylle!

Löytö! Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita Gourmet-herkuille. Niinpä olimme viime syksynä Espanjassa opiskelu ja hankintamatkalla. Samalla kun tutustuimme lähemmin jo olemassa olevien kumppaneidemme tuotantotapoihin ja tehtaisiin, kuljimme silmät auki kaupoissa ja pikkuputiikeissa. Rakastamme molemmat tonnikalaa kaikissa sen muodoissaan. Niinpä oli väistämätöntä katsellessamme kaupan hyllyjä, että löytäisimme Ortiz tuotteet. Ne todella erottuivat tarjonnasta jo pelkästään upeilla pakkauksillaan ja myös sillä että itse tonnikalafileet olivat selvästi näkyvillä. Kaupasta kotiin, maisteluun ja homma oli selvä! Tätä pitää saada Suomeen! Ortiz tuotteet veivät mielen ja kielen. Tämä ei todellakaan tapahdu joka tuotteen kohdalla.  Selvitystyö alkaa! Tuotteen matka alkaa. Espanjan herkkukaupan löydöstä meidän verkkokauppaan ja valikoituihin myymälöihin Suomessa,...

Lue lisää →


Deortegas luomutila

Terveiset Espanjan Murciasta, Deortegasin luomutilalta

Deortegasin luomutilalla Espanjan Murciassa valmistetaan maailman parasta Extra Virgin luomu oliiviöljyä jo kolmannessa sukupolvessa.

Lue lisää →


Tarja Tainio
El Valle -UUTUUS - Tikka Masala

El Valle -UUTUUS - Tikka Masala

Odotettu uutuus El Valle Tikka Masala on nyt verkkokaupassamme!  Tikka Masalassa maistuu arvatenkin kana ja se on rakenteeltaan kuten meidän muutkin perunalastumme, ohut ja erityisen rapea!  Vannoutunut El Valle fani sanoi että tästä tuli suoraan oma suosikki! Onko se sinun suosikki kaikkien makujen joukossa, se selviää kun testaa ! Uutta makua löytyy nyt myös jälleenmyyjiltämme vaikkapa K-supermarket Redistä ja K-supermarket Seilorista Espoosta  sekä Citymarket Hyvinkää ja Citymarket Tammisto !    

Lue lisää →


Kaiken alku- Hojiblanca

Kaiken alku- Hojiblanca

Tästä kaikki alkoi kuusi vuotta sitten! Emme voineet tietää mihin kuuden vuoden takainen joululahja  espanjalaiselta ystävältämme meidät vielä tulisi viemään. Tuntuu ihmeelliseltä että joku maku voi jäädä makumuistoon niin pysyvästi ja johtaa vielä sen muiston perusteella tekemään päätöksiä uusista liiketoiminta suunnista.  Tämä ehdottoman upea luomuöljy tuoksuu vahvasti vastaleikatulle ruoholle ja pippurisuus tuntuu kurkussa niinkuin hyvässä öliiviöljyssä kuulukin tuntua.  Maussa hedelmäisyyttä sekä vihreän tomaatin, artisokan ja vihreän banaanin hentoa makua. Ihana mantelinen jälkimaku. Sanotaan että tämä lajike herättää aistisi, uskallatko kokeilla?    

Lue lisää →