

Leonardi Balsamicot ovat syntyneet Modenan kukkuloilta, joissa kasvatetaan tyypillisiä rypälelajikkeita, kuten Lambruscoa ja Trebbianoa. Näistä rypäleistä saadaan rypälemehu, joka on Modenan Balsamicojen tärkein ainesosa.
Leonardin perhe seuraa tarkasti kaikkia tuotantovaiheita, aina rypäleiden poimimisesta pullotukseen. Tuloksena on tumma, samettinen ja monipuolinen mauste, joka tarjoaa täydellisen tasapainon makean ja happaman makujen välillä – aitoa taikuutta.
Kannattaa tutustua Leonardin laajaan valikoimaan, joka tarjoaa eri-ikäisiä ja makuisia Balsami viinietikoita ja balsamicoja. Valikoimasta löytyy niin perinteisiä kuin erikoisempiakin makuja ja tuotteita , jotka tarjoavat elämyksiä kaikille makuhermoille.
Balsamic GIN -sarja edustaa innovatiivista yhdistelmää perinteistä balsamico-osaamista ja modernia juomakulttuuria. Nämä täysin alkoholiton, balsamico-pohjainen tuotesarja on suunniteltu erityisesti cocktailien ja mocktailien valmistukseen sekä ruoanlaittoon. Jokainen maku on rikastettu vähintään seitsemällä yrtillä tai mausteella, mikä tuo tuotteisiin syvyyttä ja monipuolisuutta.
Balsamico HELMET Leonardin balsamicohelmet ovat todellinen katseenvangitsija lautasella ja makuelämys suussa. Pienet, kaviaaria muistuttavat balsamicopallot valmistetaan korkealaatuisesta balsamicokastikkeesta, joka kapseloidaan kauniiksi, kimaltaviksi helmiksi. Ne poksahtavat suussa ja vapauttavat herkullisen maun juuri oikealla hetkellä.