Luomutuotanto mitä se oikein on?

Luomutuotanto mitä se oikein on?

Deortegasin perheen luomutuotannon ydin ajatus on vastuun kantaminen yhteisestä maailmastamme, maaseudusta huolehtiminen ja perinteiden kunnioittaminen. Näistä kantavista ajatuksista on syntynyt heidän sitoutuminensa, luonneensa  ja juurensa. 

Tila on kehittänyt integroidun kestävän maatalouden mallin, jossa hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla maan antimia ja kierrätetään kaikki öljytuotannon sivutuotteet.Oliivijäämät ja puiden karsitut oksat sekoitetaan luonnon lantaan ja käytetään maan orgaaniseen lannoittamiseen. Oliivinkivet käytetään polttoaineena lämmitykseen ja kuuman veden tuottamiseksi oliivitehtaalle. Oliivien puhdistuksessa kerätyt lehdet käytetään karjan rehuksi. Tällä tavoin varmistetaan luonnollinen kiertokulku, jota perhe pitää välttämättömänä tulevaisuuden kannalta ja joka on osa perheen filosofiaa maanviljelijöinä ja yrittäjinä. Perhe tutkii myös jatkuvasti uusia luonnonsuojelutapoja, voidakseen soveltaa niitä oliivilehtoihin ja näin pitää lehdot  terveinä ja hyvinvoivina. Tällä tavalla oliivit ja niiden luonnollinen ympäristö voivat kasvaa ja kukoistaa yhdessä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.Tavoite on hyvin selvä: tuottaa hedelmä kaikilla mauilla, aromeilla ja ominaisuuksilla käyttämällä maatalousmenetelmiä, jotka kunnioittavat luontoa ja luovat hedelmistä terveellisen sadon, joka mahdollistaa ainutlaatuisen makuelämyksen. 

Kaikki Deortegas-oliiviöljyt ovat Murcian alueen luomuviljelyneuvoston ja Euroopan luonnonmukaisen maatalouden komission sertifioimia. Ne takaavat, että oliiveista valmistetut öljyt eivät sisällä mitään torjunta-aineita eikä mitään muuta terveydelle tai ympäristölle haitallista.


Aikaisemmat postaukset Uudemmat postaukset