Meidän tarinamme -gourmet-herkut.fi

Meidän tarinamme -gourmet-herkut.fi

Olemme pieni perheyritys, perustettu vuonna 1991. Tuomme itse maahan gourmet-herkkumme ja etsimme jatkuvasti lisää tuotteita joita Suomessa ei vielä ole. 

Toimivien eurooppalaisten suhteidemme ansioista niin Espanjaan, Saksaan kuin Belgiaankin meidän on ollut helppoa luoda suoria kontakteja toimittajiin, viljelijöihin ja yhteistyötyökumppaneihin.

Meidän matkamme Gourmet-herkkujen kanssa alkoi joululahjasta, jonka saimme espanjalaiselta kumppaniltamme kuusi vuotta sitten. Tuo lahja oli Deortegasin Hojiblanca oliiviöljy. Kuulostaa kliseeltä, mutta emme edes tienneet mitään noin upeaa olevan olemassakaan!

Vierähti  monta vuotta ja meille tarjoutui tilaisuus maahantuoda toista oliiviöljyä, mutta sepä ei ollut Deortegas! Niinpä etsimään tuota tilaa ja öljyä ja löytyihän se lopulta! Teimme sopimuksen Ortegasin perheen kanssa ja pääsimme tutustumaan myös muihin tilan öljyihin ja oliiveihin. Nyt on vaikea päättää suosikkia!

Samoihin aikoihin tarjoutui myös Espanjan Villenasta toinen gourmet-herkku, gluteenittomat El Valle perunalastut. Mietimme että onhan Suomessa jo chipsistarjontaa, mutta kun saimme näytteet, tiesimme heti, että nämä ovat ihan jotain muuta kuin nykytarjonta! Perunalastut ovatkin herättäneet todella laajaa kiinnostusta ja osin sen ansioista päätimme perustaa teidän kaikkien iloksi koko Suomea kattavan verkkokaupan. Nyt tuotteitamme saa Helsingistä-Utsjoelle.


Aikaisemmat postaukset Uudemmat postaukset