Elämästä pitää muistaa nauttia!

Elämästä pitää muistaa nauttia!

El Valle osaa gourmet-herkut!  

Kun vietetään vapaa-aikaa ja hieman nautiskellaan, niin miksipä ei kokeilisi jotain ihan uutta ja erilaista! El Vallella tehdään erilaisia herkkuja ja kaikki lähtee tarkoin valikoiduista perunoista ja hyvälaatuisesta öljystä. 

Snacks El Valle on chipsien valmistaja, jolla  on 20 vuoden kokemus alalta. Tehdas löytyy Villenasta, lähellä Välimerta Espanjassa ja El Vallen tuotteita  löytyy maailmalta laajasti, nyt myös Suomesta!
Raaka-aineiden valinta on erittäin tärkeää perunalastujen valmistuksessa. Puhutaan luonnon raaka-aineista, kuten perunoista ja öljystä, jotka tarvitsevat asianmukaista ennakkovalmistelua, säilyttämistä ja ylläpitoa. Siksi Ella Valle  työskentelee vain luotettavien raaka-aine toimittajien kanssa ja asettaa aina  etusijalle lähituotannon.

El Vallen maut poikkevat huomattavasti muusta tarjonnasta, vai mitäpä sanot Tryffelin, Chili&Limen tai Chorizo&kananmunan mauista, unohtamatta aitoon oliiviöljyyn tehtyä Himaylan vaalenapunaisella suolalla mastettua Premium chipsiä. Varmasti löydät näistä oman suosikkisi niinkuin monet muutkin ovat jo löytäneet. Kaikki tuotteet ovat lisäksi gluteenittomia!
Varoituksen sana on tässä kuitenkin paikallaan, näihin jää koukuun!

Aikaisemmat postaukset Uudemmat postaukset