Leonardi
Leonardi Balsamicosås har sitt ursprung i Modenas kullar, där typiska druvsorter som Lambrusco och Trebbiano odlas. Dessa druvor producerar druvjuice, som är huvudingrediensen i Balsamico of Modena-sås.
Tålamod, hängivenhet och respekt för traditionerna utgör grunden för en utmärkt balsamicosås, som vår Leonardi Balsamicosås.
Familjen Leonard övervakar noga alla steg i produktionen, från att plocka druvorna till buteljering. Resultatet är en mörk, sammetslen och mångsidig krydda som erbjuder den perfekta balansen mellan söta och sura smaker – sann magi.
Det är värt att kolla in Leonards breda utbud, som erbjuder balsamics i olika åldrar och smaker. Utbudet innehåller både traditionella och mer speciella smaker, som erbjuder upplevelser för alla smaklökar. Balsamicosåser är perfekta för en mängd olika rätter och matlagningsbehov – varje smak ger sitt unika tillskott till matbordet.